Mobil Vétel blog

Az iPhone mobiltelefonok az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb okostelefonok a piacon. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a használt iPhone készülékek ugyanolyan jó minőségűek lehetnek, mint az újabb verziók. Ráadásul jelentősen olcsóbbak is, mint az újak, így nagyon sok embert vonzanak. A használt iPhone-ok előnyei között szerepel még az is, hogy már nem kell aggódni a frissítések miatt, hiszen azokat az előző tulajdonosok már elvégezték. A használt iPhone-ok rengeteg funkcióval és érdekes lehetőséggel rendelkeznek, így érdemes elgondolkodni az ilyen típusú készülékek vásárlásán.

2023.02.13 21:40
Mobil Vétel
Minden, amit az Apple iPhone 15 mobilról tudunk

A kissé fakó iPhone 14 megjelenése utána „kiszivárgott” hírek szerint az Apple nagy változásokat tervez 2023-ra.

/iPhone 15 megjelenési dátuma, iPhone 15 ára, iPhone 15 Ultra, iPhone design, iPhone 15 műszaki adatai és jellemzői/

 

A környezetvédelmi hulladékminimalizáláshoz Te is hozzájárulhatsz azzal, ha régi mobiltelefonod nem a szemétbe dobod. Adj esélyt az újrahasznosításnak, mely a Te egészségedet és környezetedet védi!

Ha eladod használt, régi vagy törött esetleg üzemképtelen mobiltelefonod, számos előnyre tehetsz szert. Első sorban csökkented az elektronikus hulladékok mennyiségét, elősegítve az újra hasznosítást - meggátolva az újabb műanyag termelést. Nem csak környezeted véded, de pénztárcádnak is üdítő.