Mobil Vétel blog

Ezért hasznos környezetünkre a régi mobiltelefon felvásárlás

2023.02.08 14:14

A környezetvédelmi hulladékminimalizáláshoz Te is hozzájárulhatsz azzal, ha régi mobiltelefonod nem a szemétbe dobod. Adj esélyt az újrahasznosításnak, mely a Te egészségedet és környezetedet védi!

Régi mobiltelefon felvásárlás

Ezért hasznos környezetünkre a régi mobiltelefon felvásárlás

 

A használt mobiltelefonok értékesítése egy fenntartható iparág, mely csökkenti a hulladéktermelést és állást, jövedelmet biztosít a gyári szektorban dolgozó emberek számára. Ezen túlmenően a régi mobiltelefonokat olyan cégek vásárolják fel, amelyek kapcsolatban állnak olyan mobileszköz gyártókkal, akik „maradványérték-teremtés” néven ismert eljárással hoznak létre új termékeket. A használt mobiltelefonok értékesítésével segítjük környezetünket és támogatjuk a fenntarthatóságot!

 

A régi mobiltelefonok szétszerelésével és alkatrészeinek csoportosításával megkezdődik a környezetvédelmi eljárás második lépése, melyhez Te is hozzájárulhatsz. Az első lépés, ha a Mobil Vétel oldalán adod le, vagy adod el régi mobiltelefonod. Ez lehetőséget arra, hogy az újrahasznosító üzem feldolgozza és felhasználja azokat a régi mobilokat, amiket amúgy csak a szemétbe dobnál.

 

A régi mobiltelefon felvásárlás egy olyan piaccá nőtte ki magát, mely környezetvédelmi szempontból támogatott, ugyanakkor társadalmuk ökológiai gondolkodásfejlődésére nézve is hasznos. A régi mobiltelefonokat újrahasznosító gyárak környezetünkre ideális módszereket alkalmazva dolgozzák fel a régi alapanyagokat. Ezt kikerülve viszont, ha csak a szemétbe dobod régi mobiltelefonodat, káros kibocsájtásokat okoznak (sav, ion stb.) melyek közvetlen mérgezik a táptalajt és vizeinket.

 

Az, hogy a káros vegyi anyagoktól védd környezeted, Neked annyiba kerül, hogy becsomagolod régi mobiltelefonodat és eladod a mobilvetel.hu oldalon. Bízunk benne, hogy ösztönzőként hat Rád, az ingyenes szállítás és a 48 órás kifizetés használt mobiltelefonodért. Mindezt online, kanapédból intézve.

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a mobilvetel.hu webáruház oldaláról eladni kívánt készülékedet, és a vételár elfogadása után becsomagolni, majd várni a futárt.