Mobiltelefon felvásárlás Cégektől

A helyet foglalják régi vagy meghibásodott céges mobiltelefonjaid? Felvásároljuk céged használt mobilflottáját!

A Mobil vétel felvásárolja korrekt áron céges használt mobiltelefonjaid, legyenek bármilyen állapotban. Nem baj, ha törött, nem működik vagy régi. Környezetvédelmi szempontból közös érdekünk a nem használt mobiltelefonok újra hasznosítása.

Kérj ajánlatot!

 Bizonyára Te is bosszankodtál már amiatt, hogy mennyi plusz munkát jelentenek céged számára a használt mobiltelefonok karbantartása. Gondoskodni kell a szakszerű raktározásukról, állapotuk nyilvántartásáról, leselejtezésükről és könyvelésből kivezetésükről.

A Mobil vétel megszabadít minden olyan gondtól, ami eddig Téged és cégedet terhelte mobiltelefonok leselejtezése, korszerűsítése során.

Piaci áron átvesszük, felvásároljuk irodád, céged mobiltelefon készülékeit, és kényelmedre el is szállítjuk azokat. Ezzel a metódussal rengeteg pénzt és időt spórolunk Neked és cégednek, mindazonáltal hatékonyabbá tesszük a Te, és csapatod munkáját is.

  

Nemcsak Neked, a környezetnek is hasznos!

Felesleges mobiltelefonjaid a környezetet terhelő elektronikai hulladékká válhatnak. Mi szakszerűen tüntetjük el a felhalmozott kütyüket: többnyire felújítva és megjavítva, újrahasznosíthatóan adjuk tovább őket. Gondolj a környezet védelmére is, mikor segítségünket kéred!

 

Hogyan dolgozunk?

Lépésről lépésre bemutatjuk, mit kell tenned!

 

1. Ajánlatkérés

Az eladni kívánt használt mobiltelefonokat helyezd egymás mellé - például egy asztalra - fotózd le őket egyben, és küld át a képet e-mailben. Írj hozzá listát, ahol a telefonok típusát és darabszámát ismerteted. Az oldalunkon található űrlapon is jelezheted szándékod.

 

2. Árajánlat

A kapott információk alapján elküldjük Neked vételár ajánlatunkat.

 

3. Számla kiállítása

Ezt Te állítod ki nekünk! A használt mobiltelefon készülékeket egyetlen számlával ki is tudod vezetni a könyvelésből.

 

4. Elszállítás

A telefonokat, műszaki eszközöket magunk szállítjuk el, vagy futárszolgálattal felvetetjük céged telephelyéről.

 

5. Adattörlés

Minden adatot véglegesen törlünk a készülékekről és másolatot nem készítünk. Így érdemes az eladás előtt minden adatot menteni a telefonokról. Adatot visszaállítani nem tudunk!

 

6. Fizetés

Csak tedd bele a számlát az elszállítandó csomagba, mi pedig 8 napon belül átutalással fizetünk. A számlát elküldheted e-mailben is.

 

Maradt pár megválaszolatlan kérdésed?

Ha mégis bármilyen kérésed, kérdésed merülne fel, keress minket elérhetőségeinken bizalommal! Munkatársaink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

 

Miért éppen a Mobil vétel?

Számos cég (köztük multinacionális vállalatok) munkáját tettük már könnyebbé az elmúlt években azzal, hogy egy csapásra megoldottuk a használt mobiltelefon készülékek tárolásának, könyvelésből kivezetésének gondját. Gyorsan, pontosan végezzük munkánk, nem beszélünk mellé, reálisan tervezünk, tartjuk ígéreteinket – ezért is szeretnek ügyfeleink velünk dolgozni.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Mi történik pontosan a felvásárolt mobilokkal, elektronikai eszközökkel?

Az újrahasznosítás speciális módja, hogy tovább értékesítjük őket. Ha már elektronikai hulladéknak minősülnek, akkor is újrahasznosíthatóak, részben vagy akár teljes egészükben. Szervizelés és szétbontás után döntünk arról, hogy mi az, ami visszakerülhet a körforgásba másodlagos nyersanyagként, és mi az, ami értékesíthető alkatrészként élhet tovább. Ha végképp nincs mód az újra felhasználásra, akkor a szakszerű megsemmisítés a cél.

 

Miért van szükség az adatok törlésére?

A válasz röviden: GDPR. A General Data Protection Regulation, vagyis az Európai Unió adatvédelmi rendelete kétéves türelmi időszak után 2018. május 25.-­én lépett életbe. Az adattörlési kötelezettséget ez a rendelet írja elő a munkáltatók, valamint azon gazdasági szereplők számára, akik informatikai adathordozók forgalmazásával vagy javításával foglalkoznak.

 

Tényleg büntethető az adattörlés elmulasztása?

Igen. Az a vállalkozás, amely nem az érintett előírásoknak megfelelően végzi az adattörlést, az éves forgalom 2%-át kitevő összeggel sújtható (GDPR, 83.cikk (3) - (6) bekezdés).

 

Hogyan kell igazolni az adatok törlését?

Jegyzőkönyvvel. A vonatkozó rendelkezés a törlés igazolását is előírja, méghozzá egy olyan jegyzőkönyvvel, amely tartalmazza az adathordozó azonosítóját (sorozatszámát), a törlés helyét, idejét, a törlést elvégző személy megnevezését, valamint a törlés eredményét (sikeres vagy sikertelen). Ha ezt az adminisztrációs folyamatot saját magad szeretnéd elvégezni, az elég időigényes lehet – míg a Blackbelt Defence szoftverrel mindez automatikusan megy.

 

Kérdezhetek mást is?

Természetesen! Kapcsolatfelvételi űrlapon és e-mailben is elérsz minket, várjuk felmerülő kérdéseidet és igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.