Kapcsolattartás

Írj nekünk, ha

  • nem találod a mobilvetel.hu oldalán az általad eladni kívánt használt mobiltelefonod típusát
  • nem tudod eldönteni a legördülő menü, és a részletes hibaleírás segédlet elolvasása után sem, hogy milyen telefonod műszaki -és külső állapota
  • nem érkezett meg (az általad kért napra) a futár
  • késik az utalás
  • céges mobiltelefon flotta felvásárlására kérsz vételár ajánlatot

 Minden esetben válaszolunk leveledre, szükség esetén felhívunk!

Amennyiben a hozzánk beérkező használt mobiltelefon nem egyezik az eladó által megjelölt paraméterekkel, vagy szándékosan más csomag érkezik (teljesen más márkájú telefon, ellentétes paraméterekkel rendelkező telefon a megjelöltekkel szemben ill., nem mobil vagy tablet van a csomagban stb.) telefonon értesítjük az eladót! Ha többszöri telefonhívásunkra nincs válasz, 7 napon belül visszaküldjük a terméket az eladó költségére!

KÉRJÜK, TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Név/Cégnév
Adószám
Kapcsolattartó neve
Telefonszám
Email cím
Fotó vagy lista csatolása
Üzenet

KAPCSOLATFELVÉTELI INFORMÁCIÓK

Mielőtt írsz nekünk, kérünk olvasd el GYIK oldalunkat, sok hasznos információt tartalmaz. Természetesen örömmel válaszolunk bármilyen kérdésedre, ha a Mobil Vétel oldalán nem találod a megoldást.

Milyen célra érdemes használni az üzenetküldő űrlapot?

 

ÁRAJÁNLAT

  • Egyedi árajánlat kérésre, céges mobilflotta felvásárlás esetén.
  • Ha az oldalon nem találod mobilod típusát, kérhetsz igénylést az adott típus feltöltésére – így lesz lehetőséged eladni.

 

MŰSZAKI KÉRDÉS

Természetesen előfordulhat, hogy nem tudod megállapítani használt mobiltelefonod pontos típusát, vagy bizonytalan vagy paramétereit illetően. Ilyen esetekben is írj nekünk bátran, felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben, szükség szerint telefonon.

 

FOLYAMATBAN LÉVŐ eladással kapcsolatos kérdések

Ha már eladtad telefonod a Mobil Vételnek, de a 48 órás időzóna kitolódik, akkor az valószínűleg a futár késedelemnek róható fel. Abban az esetben, ha a beküldött készülék nem egyezik az eladó által megjelölt paraméterekkel, a folyamat lelassul. Ilyenkor a Mobil Vétel csapata hív fel Téged egyeztetés céljából. Amennyiben „elérhetetlen” leszel, és nem reagálsz e-mailre és telefonra sem, cégünk automatikusan visszaküldi készülékedet a Te költségedre.

 

ELADÁSI SZÁNDÉK VISSZAVONÁSA

A Mobil Vétel egy olyan webáruház, ahol Te vagy az eladó, így mind két félnek – a vevőnek és az eladónak is van „elállási joga”. Ebben az esetben azt jelenti, hogy eladási szándékodat visszavonhatod addig, amíg a diagnosztikai adattörlést és bevizsgálást el nem végeztük.  

 

További vásárlással kapcsolatos információkért látogass el információs oldalunkra, vagy olvasd el GYIK oldalunkat.